Milyen nyomdai kérdésekkel fordulhatsz hozzám?

Share

A nyomdai úton előállítható termékek széles palettáját készítettem már elő gyártásra az évek során. Ahány termék, ahány ügyfél, annyiféle nyomdai kérdés hangzott el.

Nézzünk egy pár kérést, kérdést, a hozzám beérkezett levelekből idézek:

 • Szeretnék kérni egy árajánlatot:A/5, fekvő, tűzött
  32 oldalas
  4+4
  500-1000-2000 dbA papír vastagságot minőséget teljes mértékben rád bízom! A borító legyen egy kicsit vastagabb papírból.
 • Az interneten láttam a hirdetést, miszerint Nálatok is lehet egyedi fényképes csokoládét rendelni. Ez után érdeklődnék. Milyen csokoládé, mekkora, nagyjából hogy kell elképzelni a kinézetét (van-e esetleg egy minta, amit személyesen meg tudnék nézni), mennyibe kerül – 1 db kellene – és mennyi idő alatt készül el.Válaszotokat előre is köszönöm.
 • Post-it nyomtatás is megoldható lenne, erre esetleg van ötleted?
 • Zenekar számára szeretnék zenekaros polókat nyomtatni,amit koncerten osztogatnak majd!
 • Ezúton szeretnék árajánlatot kérni Öntől 135db egyedi, fényképes hűtőmágnes elkészítésére. Ill. meg szeretném kérdezni, hogy milyen határidővel tudná elvállalni az említett termékek elkészítését. Válaszát előre is köszönöm!
 • Érdeklődnék, hogy egyedi tervezésű / amin az intézményünk képe lenne/ csokimatricát szeretnénk készítettni 8X4 cm méretbe és 160 db körüli mennyiségben. Szeretném megkérdezni az árát, hogy mennyibe kerülne.
 • 30x30x70 mm-es papírdobozról van szó. Hogyan tudok rányomtatni információt, vagy matricát rátenni? Mennyibe kerülne? Érdekelne a színes verzió, és az egyetlen színű verzió is.
 • Érdeklődnék hogy minden esetben 10 db a minimális rendelési mennyiség, ha mágneses könyvjelzőt szeretnék?
 • Szeretnék rendelni 2 db napi/heti lebontású határidőnaplót de mindkettőt 5-10 db saját fényképpel szeretném megtoldani hogy igazán személyre szóló legyen.
 • Szeretnék érdeklődni színes, minőségi játékkártya nyomdai előkészületével kapcsolatban.
 • Bádogbögrére (9db) szeretnék fényképet nyomtattatni. Kérdéseim, hogy lehetséges-e, milyen minőségben és milyen áron? 🙂
 • Nagyon megörültem,hogy rábukkantam a lapodra. Nagy segítség lenne,ha bátrabb és ügyesebb lennék a számítógépes munkákhoz. Így viszont a segítségedet szeretném kérni. Az elküldött elismerő oklevelet szeretném,ha segítenél elkészíteni.
 • A párom vállalkozása májusban lesz egy éves. Ez alkalomból szeretném őt meglepni egy szép és esetleg kedves szöveget tartalmazó oklevél szerűséggel.
 • Árajánlatot szeretnék kérni tőled kerek matricára. Színes nyomattal, átmérője 5 cm Mennyiség: 300, 500 db
 • Árajánlatot szeretnék kérni könyv nyomtatásra az alábbi paraméterekkel:
  Méret: A/5 (148×210 mm)
  Tájolás: álló
  Oldalszám: 374
  Kötés típusa: puhatáblás ragasztókötött
  Belív színe: fekete-fehér
  Borító színe: színes
  Borító fóliázása: matt
  A könyv digitális forrása: nyomdakész pdf
  Példányszám: 10,20,50
 • Érdeklődni szeretnék, hogy 15 db gravírozott tollra lenne szükségem egy csapatépítés ajándékaként.
  Mennyibe kerülne darabja, és megérkezne-e szeptember végéig?
 • 1 db egyedi felnőtt méretű szilikon karkötő érdekelne.
 • Szilikon úszósapkára vagy úszószemüveg pántjára szeretnék címert nyomatni még a hét folyamán (az alapanyagok természetesen biztosítom én).
  Érdeklődnék, hogy van-e megoldási javaslatod? (Egy darabra lenne szükségem.)
 • Egy darabos könyvre szeretnek ajánlatot kérni , mivel családtagnak készülne sok érdekes sztorival és fényképpel így csak egy stáb készülne belőle . Első gondolat alapján 50-60 oldalas lenne . És keményboritos ha lehetséges .
  Az elképzelés meg nagyon képlékeny csak szeretném tudni h nagyságrendileg mi lenne a nyomda költsége ?
 • Írtam egy könyvet egyetemi diákok számára,már túl van a korrektúrázáson, most csinálom a tördelést és formázást. Szerintem 1 hónap múlva lesz nyomtatható állapotban.
  A könyv adatai: körülbelül 160 oldal, A/4 formátum, fekete-fehér, a borító színes. Puha kötésűt szeretnék.
  Tudnál rá árajánlatot adni? 50 és 100 darabra is?
 • ….

Nos, folytathatnám a sort… Számtalan kérdés érkezik számtalan típusú termékre, ajándékra.

A szakmám, a nyomdai gyártás-előkészítés lényege, hogy adott kéréshez megtaláljam az ideális gyártási megoldást, mely minőségben is árban is elfogadható lesz.

Vannak olyan kérdések, melyekre “házi”, online megoldásokat javaslok, van amelyekre nyomdai gyártási megoldást javaslok. Van aki csak paraméter javaslatot kér, van aki szerkesztési segítséget, van aki grafikai segítséget, van aki komplett kivitelezést.

Egy biztosan elmondható, hogy az érdeklődőim nagy százalékban nálam rendelik meg a kivitelezést is.

Járatos vagyok egyedi ajándéktárgy készítésben, kispéldányszámos és nagy példányszámos termékek gyártásában, dekorációs technológiában, grafikai szerkesztésben.

Stabil gyártókörrel rendelkezem, akikre mindig számíthatok.

A gyártóim nem ügyfélként, hanem nyomdász kollegaként tekintenek rám. Nyomdai gyártás-előkészítőként a gyártók számára már nyomdkész anyagokat, paraméterek adok meg, jól tervezhető határidőigényekkel, így számukra és az ügyfeleim számára is kiszámítható ütemezést tudok biztosítani.

Az ügyfeleim nem nyomdai előkészítőként, hanem nyomdaként tekintenek rám, ami nagyon nagy megtiszteltetés. Elfogadják a szakmai javaslataimat, rám bízzák a döntéseket és szívesen fordulnak hozzám a következő nyomdai munkáikkal is.

Nincs rosszul feltett kérdés, nincs értelmezhetetlen kérdés, csak fel nem tett kérdés van…. A hozzám fordulók számára a legjobb tudásom és tapasztalatom szerint adom meg a nyomdai kérdéseikre a válaszokat és a  megoldásokat.

Fordulj hozzám bizalommal Te is!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
nyomdai ötletgyáros
70-535-1726
Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.
Nyomdai előkészítés: www.nyomdaielokeszito.hu
Katiötletek: www.katiotletek.hu
Havi akcióim: www.nyomdaiakciok.hu