Az áprilisi könyv fesztiválra már most készülnek a nyomdai gyártási ajánlataim

Share

Az ügyfelek igényei sokszor felülírják az adott hónapra tervezett nyomdai előkészítői munkáimat. Ez a hét egyértelműen a könyv szerkesztésről, a könyv nyomdai árajánlatokról és a könyvgyártásról szól.

Már most fontos, hogy kalkuláljunk kispéldányszámos (500 db alatti) könyvgyártási árakat, hiszen ütemezni kell a szerkesztési időket, a finanszírozást és a gyártói kapacitás foglalást.

Igen, jól olvasod, nem lehet az utolsó pillanatra hagyni. A nyomdák alap természete, hogy akár fejre is állnak, ha egy kötött határidőhöz kell alkalmazkodni, de a kapkodás hibákat is generálhat.

Szeretem, ha normál mederben, kiszámíthatóan történnek a nyomdai gyártásaim.

Áprilisra készül most minden magánkiadású könyv szerzője, szeretne a könyv fesztiválon bemutatkozni és igen, ott könyveket eladni is.

Most érdemes kérdezned tőlem könyv borító szerkesztéssel, könyv belív tördeléssel kapcsolatban, most még át tudod alakítani úgy az anyagaidat, hogy a gyártók a kész pdf állományodból minőségi terméket tudjanak előállítani.

Igen, jól olvasod, elsősorban az állománynak kell a nyomdai elvárásoknak megfelelni, csak másodlagos a gyártási folyamat. Ha jól elő van készítve egy könyv anyaga, akkor a gyártás is gördülékenyen zajlik, minimalizált hibalehetőséggel.

Most érdemes nyomdai gyártási árajánlatokat bekérned tőlem. A legjobb árakat akkor tudom adni, ha egy időben többféle kis példányszámos 50-300 db-os könyvet rendelsz meg azonos vagy majdnem azonos paraméterrel.

Nyomdai előkészítőként keresem mindig a legkedvezőbb árú nyomdai megoldásokat.

Lehetőséged van arra is, hogy csupán gyártási paraméter javaslatot kérj be tőlem és utána ezekkel a paraméterekkel már több gyártótól is tudsz gyártási árat kérni. Az általam javasolt paraméterekkel minőségi termék lesz a kész könyved, legfeljebb a választott gyártó technológia lehetőségei befolyásolják a minőséget.

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek, szívesen szerkesztik meg a saját nyomdai anyagaikat és ehhez örömmel elfogadnak nyomdai előkészítői segítséget. A cél minden esetben a jó minőségű és jó áron kigyártható nyomdai termék.

Fordulj hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
nyomdai ötletgyáros
70-535-1726
Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.
Nyomdai előkészítés: www.nyomdaielokeszito.hu
Katiötletek: www.katiotletek.hu
Havi akcióim: www.nyomdaiakciok.hu