Az ügyfeleimhez igazítottam az elérhetőségeimet – nyomdai vállalkozásom nyitvatartása

Share

A nyomdai gyártás-előkészítő vállalkozásom egyéni vállalkozási forma. Ma megszokott, hogy ha a vállalkozó szót meghalljuk, akkor az 0-24 órai elérhetőséget jelent. Bevallom őszintén én sem hallottam ezt másképpen, nekem is csak ezt mondták folyamatosan, így elfogadtam ezt a “szokást” és elérhető lettem este 9-kor, reggel 6-kor, szombaton ebédfőzés közben, vasárnap a délutáni családi szieszta alatt is.

Imádtam minden percét, hiszen a hozzám fordulók számára mindig tudtam olyan nyomdai megoldásokat ajánlani, mellyel elégedettek voltak.

6 éve még előre meghirdetve tudtam csak csinálni magamnak számítógépmentes napokat, amikor szó szerint függetlenítettem magam a számítógéptől és átváltottam feleség-anya-barátnő-szakácsnő-takarítónő- stb. üzemmódba.

Az ügyfélköröm megszokta ezt tőlem, sőt már rá is kérdezett, hogy mely napokon nem leszek elérhető.  A nonstop elérhetőséget 6 év alatt alakítottam tovább úgy, hogy esténként 6 óra után és hétvégén már a telefont lenémíthattam és bár a háttérben dolgoztam, de így koncentráltabb  munkát tudtam végezni.

Sorra jöttek a nagyobb lélegzetvételű nyomdai munkák, melyek, már rutinből jó minőségben nem végezhetők el, így jutottam el odáig, hogy 2018-ban okt. 31-ig vállaltam már csak be új nyomdai munkákat. Így is dec. 10-én lettem kész az utolsó munkával.

Az új év új elgondolásokat hozott.

Beállítottam a nyomdaiakciok.hu oldalamon az online chat ablakot, ahol gyors nyomdai kérdéseket is fel tudtok tenni.

Időpontfoglaló rendszerrel külön időpontot tudtok foglalni a nagyobb lélegzetvételű nyomdai tanácsadásoknak, a személyes termékátvételnek. Ettől az évtől már nem csak ígérem, hanem valóban elindítom a nyomdász műhelyemet, melyre érdemes majd előre bejelentkezni, érdemes kicsit nyomdász nyelven megtanulni tőlem.

Hamarosan elérhető lesz az új szegedi irodám, ahol személyesen is tudunk találkozni majd.

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek, szívesen szerkesztik meg a saját nyomdai anyagaikat és ehhez örömmel elfogadnak nyomdai előkészítői segítséget. A cél minden esetben a jó minőségű és jó áron kigyártható nyomdai termék.

Fordulj hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
nyomdai ötletgyáros
70-535-1726
Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.
Nyomdai előkészítés: www.nyomdaielokeszito.hu
Katiötletek: www.katiotletek.hu
Havi akcióim: www.nyomdaiakciok.hu